טחורים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/07/2006 | 20:27 | מאת: גלי

מה עושים? מה הטיפול המהיר ביותר, ילדתי לפני 9 ימים והיום הופיעו טחורים כואבים שקשה לעמו7ד ע הרגליים יש לי משחה אבל זה כל כך שורף ועדין לא עוזר מה עושים? האם יש טעם לרוץ לפרוקטולוג או שהוא רק רושם משחה במקרה זה? אודה על תשובה מהירה בנושא

30/07/2006 | 00:56 | מאת: ד"ר עודד זמורה

גלי שלום, קודם כל מזל טוב. הטיפול היעיל ביותר הוא ריכוך יציאות בכלכלה עשירה בסיבים ובתוסף סיבים מסחרי על בסיס פסיליום (בכל בית מרקחת ללא מרשם) ושתיה מרובה. ניתן לקחת גם אם את מניקה. משחות ואמבטיות יכולות להקל על הסבל. וכן- צריך גם סבלנות פורטה. אם אין שיפור ניכר תוך כשבועיים של טיפול כדאי להבדק.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה