טחורים מגרדים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

02/03/2014 | 19:42 | מאת: ענבל

יש לי טחורים חיצוניים כבר הרבה זמן (מאז הלידות שלי) אך לאחרונה הם התחילו ליצור תחושת גרד!!! וזו אינה תחושה נעימה איזו משחה מומלצת למרוח או שעדיף ללכת לרופא לבדיקה. (שזה די מביך לעשות)

08/03/2014 | 16:34 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ניתן להשתמש המשחות לטחורים כגון רקטוצורין או פרוקטוגליבנול, או במשחות הגנה כנגד תפרחת חיתולים כגון בייבי פסטה, עדינול, דזיטן וכד'. אם אין הטבה והגרד פוגע באיכות חייך מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה