טיפול בטחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/07/2006 | 15:15 | מאת: דויד

ניגשתי לפרקטולוג מאחר ואני סובל מטחורים דרגה 3 והוא החלוט על ניתוח כריתת טחורים. האים באמת זו האופציה היחידה כי האופציות האחרות שהזכרת בתגובות אחרות לטענת הרופא שלי הן קוסמטיות בלבד. (מאחר ואני יודע שתקופת ההחלמה מניתוח טחורים ארוכה וכרוכה בסבל רב) מבקש תשובה שתפתור את החידה

18/07/2006 | 23:05 | מאת: ד"ר עודד זמורה

דויד שלום, טחורים הם בעיה הפוגעת באיכות החיים ולכן רק אתה יודע ויכול להחליט איזה סוג טיפול מתאים לך. תפקידנו הוא להסביר את האופציות השונות, על יתרונותיהם וחסרונותיהם וסכויי ההצלחה שלהם, ותפקידך להחליט. יחד עם זאת, לא כל אופציה מתאימה לכל אחד, ומידת ההתאמה לטיפולים השונים נקבעת בבדיקה. אם לדעתך הכירורג המטפל בך מיומן ומנוסה בכל השיטות האלה וחושב שהן כולן אינן מתאימות לך, אז יתכן שניתוח לכריתת טחורים יהיה הדבר המומלץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה