פורמולת נונא

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

04/07/2006 | 14:48 | מאת: איה

האם מישהו שמע על זה? זה יעיל? יש אתר באינטרנט והם מציעים מין קומפרס של צמחי מרפא באחוזי הצלחה של 85 אחוז. אשמח לשמוע חוות דעת, משום שהתהליך יקר

05/07/2006 | 18:34 | מאת: דני

אל תאמיני לזה. מדובר בבחור שיש לו קצת ידע בענייני טחורים ופיסורה אבל הוא מוכר מין מרקחת שנראית כמו סחוג תימני. אחרי שניסיתי את המוצר המופלא אני יכול לומר לך שמדובר בתרופת סבתא. חוץ מלהרגיש אידיוטית כשתשבי באמבטיה עם הסמרטוט הספוג תקוע לך בין השיבנים - כלום לא יקרה. כנראה שאם היה מדובר בפטנט - מישהו כבר היה קונה את זה או משווק את זה כתרופה כמו שצריך ולא בפורמוים באינטרנט.

16/08/2006 | 17:24 | מאת: מיכאל

איה שלום, קראתי את תגובתו של "דני" בעניין מסקנתו "הנחרצת" לגבי יעילות הטיפול של פורמולת נונא בבעיית הטחורים. מכיוון שאנוכי הוא המשווק של הפורמולה לא אנסה לשכנע בעניין יכולתה של הפורמולה לפתור את הבעייה אלא רק אעיר את עינייך בעניין הטיפול : מטופלים רבים אשר סובלים מבעיית הטחורים מזה מספר שנים מקבלים את המידע בשלב השיחה הראשונית על כך שלעיתים ערכה אחת אינה פותרת את הבעייה ויש צורך בטיפול נוסף. כל המטופלים גם מקבלים הנחייה חד משמעית לטיפול שוטף של 16 יום בפרק זמן קבוע. רבים הם המטופלים אשר מזלזלים בהוראות ועל כן אינם משיגים תוצאות. מטופלים אחרים אינם ממשיכים בטיפול חוזר יחד עם זאת שחוו הטבה משמעותי מאוד אך עדיין לא באופן מוחלט, ואינם מבינים שלפתור בעייה של כמה שנים נדרשים לעיתים ליותר משבועיים. על כן, חשוב מאוד לקרוא את מה שלא נאמר, יותר ממה שנאמר. רק בריאות, מיכאל.

07/09/2010 | 23:57 | מאת: מוריה

שקר אחד גדול . קניתי מס' ערכות הכל שקר כלום לא עזר ים כסף זרקתי לזבל תמצאו פתרון אחרון

09/08/2012 | 14:13 | מאת: ששש

נא ליצור קשר למייל . גם אני נפלתי בפח אשמח שנתאגד לפנייה לכלבוטק

06/09/2011 | 12:36 | מאת: הייתי מיואש, ניסיתי

ניסיתי במהלך שבועיים, סתם צרב בפי הטבעת ולא הרגשתי שום שיפור. התזונה והמרככים עובדים מצויין במשך תקופה, אבל הדבר הכי חשוב הוא שליטה וחיזוק ברצפת האגן (כן, גם לגברים יש). חיזוק ע"י מגוון שיטות כמו פאולה וכו', וכן חיזוק שרירי ה-core (פילטיס ואומנויות לחימה). שליטה - לא לדחוף בשירותים! אני חוזר - לא לדחוף בשום פנים ואופן! לאכול הרבה ירקות ובלי דברים קשים או חריפים, לקחת מרכך (יש כל מיני, תבדקו מה עובד לכם. אישית אני מעדיף פג-לקס. לוקחים בבוקר עם הרבה מים וגם אח"כ שותים הרבה מים. בשום פנים לא בערב לפני השינה - זה יתקשה לכם בבטן!). ולגבי נונא - מה שכתבתי פה למעלה זה בערך מה שמקבלים ב"חוברת" מהם... אולי מסודר קצת יותר יפה, אבל לא יותר משישה עמודי עלון קטנטן. האמת שעם עצות טובות, אבל לא משהו שאי אפשר למצוא באינטרנט. אבל "מיכאל" ו"רויטל" אם כך באמת קוראים להם הם לא מישהו לסמוך עליו! אחרי השיחה הדי אגרסיבית-מכירתית הראשונה היה קשה להשיג אותם וגם כשהם כבר ענו הם היו קצרי רוח. ברגע שיש להם את המספר שלך הם יודעים לסנן אותך... מעניין שאין באתר תמונה אחת(!) שלהם! גם לא כתובת...! הם סומכים על זה שאנשים מסתירים את הטחורים ולכן לא יתבעו. סביר שגם כל התגובות ה"חיוביות" באתרים הן שלהם על עצמם. דרך אגב, אצלי ב"פורמולה" היתה המון פפריקה, מה היה אצלכם בתרכובת המופלאה???

06/09/2011 | 23:36 | מאת: אבי

בס"ד חברים, קודם בואו ניתן פתרון אח"כ נספר לכם על "נונה- 95% הצלחה!" על מנת להבריא מבעיית הפיסורה צריך שיקרו 2 דברים: 1. שינוי הרגלי אכילה ותזונה נכונה. מה זה תזונה נכונה? ירקות, פרות, אוכל עתיר סיבים תזונתיים. להמנע, בעיקר בהתחלה, מאוכל מבושל ולהתבסס על אוכל טבעי. אין מה לעשות, בלי שונוי תזונה ספק אם תוכלו להבריא. 2. נורמלקס- לא לקנות שום דבר אחר שעשוי לגרום לקיבה להיות עצלנית, לכן פג-לס לא מומלץ.להקפיד לשתות פעם ביום. 3. שתיה מרובה. אבל לא צריך להגזים. 4. למרוח באזור (ממש לעסות את האזור) ג'יל ניפדיפין 0.2%+ ISOSORBID 0.2%, זאת תערובת של ניפדיפין עם משהו שיוצר תחושה של מונטול. יצרוב לכם מעט בדקות הראשונות ואח"כ זה ממש ירגיע. אני יודע, גם לי לא עזר ניפדיפין בג'יל בפני עצמו אך התערובת הזאת עושה קסמים. 5. תפנו לד"ר וייל ראובן. הוא פשוט מדהים! אם תקפידו על תזונה+שתיה+נורמלקס אחד ביום+הג'יל כ2-3 פעמים ביום, יותר מסביר להניח שתברכו אותי. תנסו אותי ותגידו מה התוצאות. 6. עלות? כל הסיפור יעלה לכם כ250-300 ש"ח כאשר קופ"ח מכבי מחזירה 50% מהעלות.(לא ידוע לי על קופ"ח אחרות). לגבי פורמולת "נונה", לא נעים לי אבל גם אני נפלתי בשטויות, ישבתי באמבטיה עם תערובת הפפריקה+סחוג ודבר לא קרה. מי שכן נרפא, לא נרפא בגלל הפורמולה אלא בגלל שיוני התזונה וממיס הצואה, אך למי שסובל מפיסורה חרונית, תשכחו מזה... לגבי מיכאל והרמאית השניה, יום הדין מתקרב, אין להם מושג מה קורה בשמיים כאשר מנצלים מצוקה של חולים בצורה מניפולטיבית ושקרנית. ועוד למכור את השקר ב750 ש"ח???! אין להם לב, פשוט אין. מי ירים את הכפפה ויפנה לכולבוטק שישלחו את הפורמולה לבדיקה ויספרו לנו מה באמת דחפו לנו שם. חבר'ה, תחסכו כאב לב וכיס, תעשו את מה שאמרתי לכם, לי לא יוצא מזה כלום. רק שתהיו בריאים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה