ניתוח פיסוארה אנאלית - דחוף

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/07/2006 | 11:59 | מאת: סילביה

אני בת 64 ועברתי ביום רביעי האחרון ניתוח פיסוארה אנאלית בשתי מקומות. מאז אני סובלת מכאבים די חזקים, רציתי בבקשה לדעת עוד כמה זמן עלי לסבול כך, והאם זה תקין/בסדר? כשהשתחררתי הבייתה נאמר לי להגיע בעוד 10 ימים לביקורת. אודה על תשובתכם המהירה. שבת שלום

06/07/2006 | 18:07 | מאת: ד"ר עודד זמורה

סילביה שלום, ראשית התנצלותי על האיחור במתן התשובה, עקב השתתפות בכנס מקצועי בחו"ל. אני מקווה שבינתיים הכאבים השתפרו. ישנם מספר סוגי ניתוחים לפיסורה ולכן קשה לי לומר דברים ברורים, אך לרוב הכאבים משתפרים באופן משמעותי בשבועיים הראשונים אחרי הניתוח. אנא הקפידי לרכך את יציאותייך בכל תקופת ההחלמה. החלמה מהירה!

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה