בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/04/2012 | 16:52 | מאת: חנה

שלום רב. לפי בדיקצ C.T. יש לי בקע סרעפתי גולש. אני סובלת מאוד. בעברי ניתוח אילאוס והתקפים חוזרים של אילאוס. כמו כן יש לי אבן בכיס מרה, אבל לא נראה לי שהכאבים מהאבן. מה אתה ממליץ, ומה עושים במקרים כאלה. תודה לך חנה

21/04/2012 | 21:35 | מאת: ד"ר עודד זמורה

חנה שלום, ראשות, הנושא אינו בתחום העיסוק של פורום זה, ושנית, אין בהודעתך די פרטים בכדי לתת מידע משמעותי. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה ומבלי להכיר את כל פרטי המקרה. ממליץ לפנות לכירורג המתמחה בכירורגיה של דרכי העיכול העליונות לבירור והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה