אני מחפש בבקשה רופא/ה נופרולוג/ית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/06/2006 | 18:49 | מאת: אלירן

או מי שהו שמבין בתחום הכליות

02/06/2006 | 08:18 | מאת: גולשת

שלום לך, קודם כל, פנית לפורום הלא נכון (זהו פורום שעוסק בגסטרואנטרולוגיה - מערכת העיכול). שנית, מאיזה אזור אתה ? אתה בטח התכוונת לרופא/ה נפרולוג/ית ? כתוב לי, ואנסה לעזור לך. חג שמח

03/06/2006 | 21:09 | מאת: אלירן

אבא שלי עבר אירוע מוחי לפני כשנה ומאז יש לו פג בבטן שממנו הוא מוזן ומקבל את התרופות שלו, שבוע שעבר הפג התפוצץ לו בבטן והאח התורן בבית אבות החליף לו את הפג לקטטר סיליקון, האח טוען שזה בסדר והקטטר יכול להספיק גם לחצי שנה, מה עלינו לעשות לקחת את אבא לבית חולים ולהחליף לו לפג חדש?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה