היצרות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/05/2006 | 16:28 | מאת: חלי

מנותחת פאוץ' בגלל u.c אני חושדת שיש לי היצרות בין המעי הדק לפאוץ' בגלל כאבים באיזור פתח הסטומה איזה בדיקה עלי לעבור והאם אני יכולה להתחיל בירור ראשוני אצל רופאת הגסטרו (יש לי תור בקרוב)

24/05/2006 | 15:36 | מאת: ד"ר עודד זמורה

חלי שלום, היצרויות לאחר ניתוח פאוץ' נוצרות בד"כ בחיבור בין הפאוץ' לפי הטבעת, ונדיר שתהיה היצרות בחיבור בין הפאוץ' למעי הדק. אפשר להבדק ראשונית אצל הגסטרואנטרולוגית, אבל מומלץ בכל זאת להבדק גם על ידי הכירורג/ית המנתח/ת מאחר שבטיפול בהיצרויות כאלה לאחר ניתוח הכירורגים לרוב יותר מנוסים.

24/05/2006 | 16:11 | מאת: חלי

תודה על התשובה, אבל אני מרגישה שאין מעבר חופשי של תוכן המעי הדק וכואב לי וגם היו לי כמה חסימות והקאות אבל זה הסתדר מאליו והמשכתי הלאה,עכשיו מרגישה משהו שונה ואני רוצה לבדוק את העניןן מהי סוג הבדיקה שאני צריכה לבקש? צילום רנטגן?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה