דחוף תשובה בנושא חסימת מיעיים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/03/2010 | 18:49 | מאת: יפית

בני שוכב בבי"ח עקב חסימת מיעיים-לא ברור ממה. הוא בגיל 32. מקבל אנטיביוטיקה+זונדה. טרם יש יציאה. שאלתי- האם יתכן שיש חסימה עקב שערות של כלב+3 חתולים שנמצאים איתו בבית? כמה שהוא שומר על הנקיון בכל זאת הבית מלא שיער? זה החשד שלי אני במקצועי אחות. תודה

02/04/2010 | 09:56 | מאת: ד"ר עודד זמורה

יפית שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה עקב שהיה בחו"ל. אני תקוה כי בינתיים חסימת המעי השתחררה. חסימת מעי על רקע שערות נראת טריכובזואר, ואפיינית לבחורות הנוהגות ללעוס את שיערן או בהפרעות פסיכיאטריות שונות, המערבות אכילת שיער. חסימת מעי על רקע שיער בעלי חיים בבית אינה אפיינית והיא נדירה מאד.

06/04/2010 | 22:46 | מאת: יפית

ראשית תודה עעל תשובתך. אכן לשמחתי החסימה השתחחרה והוא שוחרר הביתה להמשל בירור בקופת חולים. שאלתי- האם יש מקום לבקש אולטרה סאונד חוזר על מנת לבדוק אם יש שארית של חסימה??. כיצד ניתן לדעת שאין כלל שום גוש תודה על תשובתך

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה