טיפול אלטרנטיבי לטחורים?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/05/2008 | 22:26 | מאת: דנה

שלום ד"ר, רציתי לשאול אם ידוע לך על טיפול אלטרנטיבי/טבעי כלשהו שמומלץ למי שיש נטיה לטחורים (שעוברים וחוזרים ועוברים וחוזרים, ככה במשך שנים) ? (ב"טבעי" אני מתכוונת במרפאות כגון מכבי טבעי וכו') תודה!

15/05/2008 | 21:30 | מאת: ד"ר עודד זמורה

דנה שלום, הטיפול הטבעי הטוב ביותר לטחורים הוא הקפדה על כלכלה עשירה בסיבים תזונתיים ושתיה מרובה. מעבר לכך איני עוסק ברפואה אלטרנטיבית או משלימה, ואם את מעוניינת במסלולי טיפול אלו כדאי להתייעץ עם מומחים בתחומים אלו.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה