כאבים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/05/2008 | 17:16 | מאת: גיא

שמי גיא ואני בן 26 מזה כחודש אני מרגיש כאבים בפי הטבעת לכאבים אלו מתלווה לעיתים דימום בזמן עשיית צואה וגם בדימום על גביי נייר הניגוב בשבועיים האחרונים החל להופיע בנוסף הפרשה מוגלתית. חשבתי שאני סובל מטחורים התחלתי להשתמש במישחה (פרוקטוגליבנול) כתוצאה מכך הפסיק הדימום הכאבים פחתו אך לא נעלמו כמו כן הפרשת המוגלה נעצרה ל 3 ימים וחזרה להופיע שוב באזור התחתון של פי הטבעת. רציתי לדעת ממה לדעתך אני סובל ? מה הן דרכי הטיפול ? האם משך ההחלמה הוא כואב ו/או ארוך ? יש לציין שאני נוטל אספירין באופן קבוע (אם זה קשור) בשל מום לב

15/05/2008 | 21:28 | מאת: ד"ר עודד זמורה

גיא שלום, תאור הכאב והדימום מחשיד מאד לפיסורה בפי הטבעת, אך ההפרשה המוגלתית יכולה להחשיד לקיום פיסטולה באיזור פי הטבעת. מומלץ לפנול לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה, אבחנה, והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה