נפיחות לא מוסברת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/05/2008 | 23:19 | מאת: נעמה

שלום,יש לי שאלה. קיימת נפיחות לא מוסברת באזור פי הטבעת למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? זה נורא מקשה על היציאות כואב נורא\=

13/05/2008 | 00:17 | מאת: ד"ר עודד זמורה

נעמה שלום, הנפיחות שאת מתארת נשמעת חשודה לאבצס פריאנאלי, מצב הדורש לרוב טיפול כירורגי דחוף. אנא פני בדחיפות לכירורג או לחדר המיון לבדיקה.

13/05/2008 | 01:35 | מאת: נעמה

לאחר שהסתכלתי שוב (במראה) ראיתי שזה נמצא בתוך פי הטבעת חלק וחלק נפוח מבחוץ לו. כאשר אני עושה שריר זה גודל:| זה ממש מלחיץ אותי , לאיזה סוג כירורג יש לפנות?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה