פתרון טבעי לפיסורה לפוחדים מניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/05/2008 | 11:44 | מאת: kesarit

שלום אני אישה לאחר לידה שסבלה מפיסורה עמוקה וטחורים. ברצוני להביא לידיעתכם פתרון טבעי שמיועד אך ורק לאנשים שיש להם אורך רוח ואינם הולכים על הפתרון שללא ספק קל יותר והוא ניתוח. אני ביצעתי את הדברים הבאים במשך שלושה שבועות ואז היא נעלמה:- 1. ישיבה במים חמימים שמכילים שמן עץ התה, שמן לבנדר, עלי קלנדולה (ציפורני חתול). – הישיבה היתה שלוש פעמים ביום. 2. לאחר כל יציאה ניגבתי עם מגבוני "פרוקטו-מגבונים" שמכילים את צמח הממליס שמכווץ וכן מכילים אלוורה וקמומיל להרגעה. 3. כל לילה כמעט השריתי שני שזיפים במים חמים ובבוקר שתיתי אותם. 4. כמעט כל בוקר על בטן ריקה שתיתי גם כף שמן זית 5. שתיתי כף פרגלקס בבוקר וכף אחת בערב. 6. לפעמים השתמשתי בגליצרין לריכוך הצואה ובשמן פראפין 7. הכנתי פורמולה שאני קוראת לה פורמולת "קיסרית" (כי עברתי ניתוח קיסרי) – הפורמולה מורכבת מ: ג'ל אלוורה + כפית כורכות+מעט שמן זית +מעט שמן נבט חיטה+שלוש טיפות לבנדר+שמן כבד דגים+שתי טיפות שמן אובליפיכה+משחת הממליס+ כמה עלי קלנדולה שהשריתי אותם קודם לכן במים) את כל זה שמים על צמר גפן ושמים למשך כל הלילה. בבוקר לאחר רחצה לקחתי נר אובליפיכה וכתשתי אותו ואז שפכתי עליו שמן נבט חיטה ושמתי עליו מעט עלי קלנדולה ואת זה שמתי על הפיסורה והטחורים. ובלילה שוב שמתי את הפורמולה הכתובה מעלה. הערה:תמיד דאגתי ללכת עם תחבושת שתגן על התחתון. העיקר לא לומר נואש - תוך שבועיים-שלושה זה עובר בתנאי שעושים את כל הדברים הללו. את כל המרכיבים ניתן לקנות מבית הטבע. בהצלחה!!!!

12/06/2013 | 12:08 | מאת: אליהו

זה מה שנקרא סיפור מהתחת אני צריך לעבוד לפעמים ואני נוהג הרבה. לקחת גיגית ברכב ולעצור באיזה יער? אי אפשר פשוט למלא קליפת בננה באיזו משחה ולהניח על המקום? הצילו

12/06/2013 | 12:08 | מאת: אליהו

זה מה שנקרא סיפור מהתחת אני צריך לעבוד לפעמים ואני נוהג הרבה. לקחת גיגית ברכב ולעצור באיזה יער? אי אפשר פשוט למלא קליפת בננה באיזו משחה ולהניח על המקום? הצילו

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה