דוק'---הצילוווווווווווווו

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/05/2008 | 05:19 | מאת: מיקי ....

שלום רב.. אני 3 חודשים אחרי לידה. קיבלתי "מתנה" כניראה טחורים. (אני מאבחנת את עצמי). אחרי כל יציאה יש לי דימום, והיציאות כואבות שחבלז. כל הלילה לא נירדמתי מרוב כאבים. העינין הוא שאם אני אוכלת ושותה באופן נכון זה עובר ואיני סובלת מעצירות ודימום. רק שקצת קשה לי לאכול נכון.. מה עושים? להכריח את עצמי לשתות ולאכול סיבים וכאלו-או לגשת לפרוקטולוג? אם כן--האם תוכל להמליץ לי על פרו' מאיזור הקריות? תודה רבה.. מיקי

05/05/2008 | 17:40 | מאת: חיפאי

מיקי, תחטטי קצת בפורומים כאן ותמצאי לפחות רופא אחד באיזור הצפון שמנהל פורום בתחום הפרוקטולוגיה - תציצי על העמודה משמאל בעמוד זה

08/05/2008 | 22:33 | מאת: ד"ר עודד זמורה

מיקי שלום, שתי תשובותיך גם יחד נכונות. גם הקפידי על תזונה נכונה, שכן כפי שאת רואה הקפדה כזו יכולה לשפר את איכות החיים, וגם גשי לראות כירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג בכדי להגיע לאבחנה (תלונות כפי שאת מתארת יכולות להגרם על ידי טחורים, אך גם על ידי בעיות אחרות כגון פיסורה ועוד). לגבי התזונה, ניתן להשתמש בתוסף סיבים מסחרי שניתן לרכוש בבתי מרקחת ללא מרשם, ולהקפיד על שתיה מרובה. בשימוש סדיר בתוסף סיבים ניתן לצמצם את התלות בצורך לשמור על כלכלה כזו או אחרת, שגם היא כמובן חלק מאיכות החיים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה