דחוף!

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/05/2008 | 10:15 | מאת: שלומית

היי ..אני אישה בת26 ,התחיל לשרוף לי לפני יומיים ליד פי הטבעת ללא דימום וללא גרד רק שורף ומציק ..אני ממש לא מעוניינת לעבור בדיקה פולשנית כזו אולי יש תרופה כל שהיא ללא מרשם ???

03/05/2008 | 23:02 | מאת: ד"ר עודד זמורה

שלומית שלום, תחושת צריבה בפי הטבעת בד"כ מציקה ופוגעת באיכות החיים, ורק את יכולה להחליט אם כדאי לך לעבור בדיקה בכדי לכוון נכון את הטיפול ולשפר את איכות חייך, או לא. לטפל ללא בדיקה זה לא רציני ולא אחראי. הדברים הכלליים היחידים שאני יכול להמליץ ללא בדיקה הם לשמור על יציאות רכות על ידי כלכלה עשירה בסיבים תזונתיים ושתיה מרובה, וניתן גם להשתמש במשחת הגנה מקומית מסוג המשחות שמשתמשים לתינוקות כגון בייבי פסטה, פנטו, דזיטן, עדינול ועוד, הנמכרות ללא מרשם.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה