אני בהיסטריה!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/04/2008 | 22:51 | מאת: נעמה

שלום רב. מיזה כמה ימים אני סובלת מדימום מפי הטבעת. בימים הראשונים זה קרה אחרי יציאה והיום דימום שנשף לאסלה אחרי מתן שתן בלבד. אין לי כאבים באיזור בלבד רק דם אדום ו"נקי". מה עושים? מפחדת מאוד ... לאיזה רופא הולכים במקרה כזה וכמה דחוף זה צריך להיות??? אודה לכם על תשוב ה מהירה..

25/04/2008 | 23:55 | מאת: ד"ר עודד זמורה

נעמה שלום, קשה לדעת מהודעתך כמה את מדממת ומהיכן. אם הדימום מלווה בחולשה, סחרחורת, וכד' כדאי לגשת בהקדם לחדר מיון. אם לא, כדאי לגשת בימים הקרובים לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג וכן לגניקולוג לבדיקה, אבחנה והכוונת הטיפול. מרבית סיבות דמם הן שפירות, ולכן ההיסטריה מעט מודקמת. חג שמח.

01/05/2008 | 11:45 | מאת: נעמה היי

תבקשי ללכת לגסטרו

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה