דחוף

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/12/2007 | 07:34 | מאת: יעל

שלום בעבר היו לי קונדילומות וזה נעלם. עכשיו אני מרגישה בליטה קשה בפי הטבעת (חיצוני) אני חוששת מאוד שהוירוס חזר. אם אני אשים קונדילוקס יש מצב שזה יעבור ללא ניתוח? אשמח לתשובה דחופה יעל

23/12/2007 | 20:10 | מאת: יעל

היי ד"ר עודד חיכיתי לתשובה ובינתיים שמתי על הנגע קונדילוקס מלחץ והוא התנפח ונהיה פי 3 . אני מקווה שלא עשיתי נזק . חשבתי אולי זה יכול להיות טחור.איך אפשר להבדיל בין טחורים לקונדילומות? האם זה מסוכן לשים קונדילוקס על טחור ולא על קונדילומה? בבקשה עזרה אני לחוצה ומיואשת

26/12/2007 | 21:25 | מאת: ד"ר עודד זמורה

יעל שלום, דברים רבים יכולים לגרום לנפיחות באיזור פי הטבעת, כולל טחורים, אבצס, ועוד. במקום להלחץ ולהתייאש עדיף פשוט להגיע לבדיקה לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג בכדי להגיע לאבחנה ולכוון נכון את הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה