ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/12/2007 | 09:55 | מאת: חיים

לד"ר עודד שלום רב בהמשך בנושא ניתוח פיסוריה ופיסטוליה. הבנתי שהניתוח הוא לשיפור איכות חיים אכן הבעיה שלי חוזרת והולכת כשהיא חוזרת היא פוגעת באיכות החיים שלי זה נכון מאוד לגביו. נבדקתי אצל ד"ר דואק ברמב"ם הואאמר שאני צריך ניתוח קטן לכריתת פצע קטן האם הניתוח הזה יפתור לי את הבעיה לתמיד? אני בריא האם יש סיכון מסוים בניתוח כפי שציינת בתשובה הקודמת? שאלתי האם הניתוח ישאיר צלקת או ישנה את המבנה וצורה אפליו בקצת או שהיא מחלימה ? תודה

24/12/2007 | 18:03 | מאת: ד"ר עודד זמורה

חיים שלום, קשה לי לענות לך ללא בדיקה או לפחות לדעת בדיוק לאיזה סוג ניתוח הוזמנת. ד"ר דואק כירורג ותיק ומנוסה וידע להסביר לך בדיוק מה הוא מתכנן לעשות ומה משמעות הניתוח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה