טחורים רק לאחר היציאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/12/2007 | 20:50 | מאת: חיים

לד"ר עודד זמורה שלום רב שמי חיים בן 35 ואני עובד ברמב"ם . אני סובל כבר הרבה שנים מטחורים אך לא כל הזמן רק שיש לי יצא יבשה וקשה או ממאכלים מסוימים שגורמים לרגישות בטבעת היציאה זה עובר וחוזר כך התחלתי להכיר את עצמי. לאחרונה לפני שנה היתה לי גרד מסביב לטבעת והלכתי לבדיקה והכל בסדר עשו לי בדיקה לתוך הטבעת מלסקופי. עברו שנה יש בעיה קצת אחרת והיא לא עברה לי כבר יותר מחצי שנה הבעיה פצע קטן בתוך הטבעת בערך 5-8 ס"מ שלא החלימה כאשר אני עושה יציאה צורף לי ושם משחה ולא תמיד עוזר אבל בסוף עובר המטרד ושוב חוזר לאחר היציאה. האם נראה לך טבעי שהפצע לא החלימה ועין בתוך הטבעת האם עלי לגשת שוב לבדיקה? תטדה מחיים

07/12/2007 | 10:47 | מאת: ד"ר עודד זמורה

חיים שלום, מתאורך קשה מאד לדעת מהו טיב הפצע המדובר, ומומלץ מאד לגשת שוב לבדיקה. בבית החולים בו אתה עובד ישנם מספר מומחים מצויינים לכירורגיה קולורקטאלית.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה