טחורים כואבים מאד!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

21/08/2007 | 10:11 | מאת: יפעת

לפני 3 שבועות נבדקתי אצל פרוקטולוג והוא אמר לי שיש לי טחורים פנימיים דרגה 2 + סימני פרוקטיטיס. לאחר 10 ימים של טיפול (נרות אמבטיות ושמן פארפין )חזרתי והוא אמר לי שהוא רואה שיפור טחורים דרגה 1-2 ופחות סימני פרוקטיטיס. היום חודש אחרי הבדיקה יש לי עדיין כאבים עזים בעת מתן צואה. האם הטחורים כל כך כואבים או שאולי יש לי משהו אחר?? תודה מראש

21/08/2007 | 18:05 | מאת: ד"ר עודד זמורה

יפעת שלום, נדיר שטחורים פנימיים בדרגה נמוכה כפי שאת מתארת גורמים לכאבים עזים, אלא אם נוצרים בהם קרישי דם (ואז בד"כ חשים בנפיחות חיצונית). כאב כפי שאת מתארת יכול להיות אפייני יותר לפיסורה אנאלית (תוכלי למצוא מידע רב על פיסורה והטיפול בה בתשובותי הקודמות בנושא בפורום זה). מומלץ לפנות שוב לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה