בעיה מביכה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/02/2006 | 11:41 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 21 ויש לי בעיה שמטרידה אותי זמן רב. בעת מתן צואה ישנו ריח חריף מאוד של צואה לי בכל אופן לא מפריע אך איך נאמר הריח פשוט מתפרש על שאר החלקים בבית, בני המשפחה כבר "רגילים" אך מבחינתי מדובר במצב לא נורמלי. פשוט הריח מגיע לקצה שני של הבית, לא נעים. מה יכולה להיות הבעיה, האם העובדה שאני הולך כל יומיים-שלושה לשירותים משפיעה, האם אולי ישנה בעיה של חיידקים כלשהם, מה צריך לעשות? אודה לעזרתך תודה רבה!

15/02/2006 | 20:43 | מאת: ד"ר עודד זמורה

ריח היציאה אכן נקבע פעמים רבות על פי הרכב החיידקים במעי. לא ידועות לי דרכים בדוקות לשנות זאת, אך בכל מקרה אין מדובר בבעיה המטופלת בכירורגיה. יתכן כי תוכל לקבל תשובה מדוייקת יותר בפורום העוסק בגסטרואנטרולוגיה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה