טחורים??

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/08/2007 | 02:12 | מאת: אנונימי

אני בן 22 לפני מס' חודשים הרגשתי כמו שריטה בפי הטבעת, ולאחר מס' ימים הרגשתי בליטה באותו מקום. הנחתי שאלה טחורים. לאחר כחודש ביקרתי אצל פרוקטולוג, שמצא כי הבדיקה תקינה לחלוטין, כך שאו שלא היו לי כלל טחורים, או שהיו וחלפו. היום, לאחר כחודשיים, יש לי הרגשה מוזרה באותו האיזור, אך לא בדיוק בפי הטבעת. המקום המדוייק הוא צמוד לפי הטבעת, לכיוון האשכים.. אני מרגיש מן בליטה רכה כזאת. לא גדולה במיוחד, עם איזשהי אי נוחות ,בעיקר לאחר מאמץ. מה הבעיה ? תודה מראש!

11/08/2007 | 19:55 | מאת: ד"ר עודד זמורה

אנונימי שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה עקב חופשה. הבליטה שאתה מתאר לא נשמעת לי אופיינית לטחורים, אך כמובן שאין לי שום אפשרות להציע אבחנה ללא בדיקה. אין צורך להתייאש, מאחר שסביר שבדיקה של כירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג תאפשר אבחנה ותכוון את הטיפול. מומלץ לפנות לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה