משחות להקלה של טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/06/2007 | 00:22 | מאת: חוה

שלום ד"ר, אני עוקבת בפורום אחרי תגובותיך. לא מצאתי שמנות של משחות שונות פרט לפרוקטוגליבנול לטיפול חיצוני בטחורים. האם יש באמתחתך שמות נוספים - משחות אחרות שתוכל לייעץ לי לרכוש? האם יש משחיה המכווצת כלי דם?

17/06/2007 | 17:41 | מאת: ד"ר עודד זמורה

חוה שלום, יש משחות שונות כולל פרוקטוגליבנול, פרוקטוצורין, רקטוצורין, פרפריישן H ועוד, וכל רוקח יוכל להדריך אותך בעניין זה. לי אין עדיפות ספציפית וכל המשחות האלה בעיקר מרגיעות ומקילות על סבל, ואין להן ממש מטרת ריפוי הטחורים.

17/06/2007 | 23:00 | מאת: חוה

....חן חן על תגובתך. שמעתי מרוקחת מסויימת שממליצה להשתמש במשחה שמפחיתה נפיחות של דליות ברגליים. המשחה מכווצת גם נפיחות של טחורים. יצרתי, לא? שווה לנסות!

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה