תודה לדר זמורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/06/2007 | 19:51 | מאת: אני

בדיוק קבלתי את התקפון החרדה הראשון,אני בטוחה שאני בסדר,רק רוצה לסיים את הבירורים הרפואיים ולהיות כבר אחרי הפרוצדרות הרפואיות. באיזה מקום בארץ מקבלים את הטיפול הטוב ביותר? האם יש קשר בין קצת לחץ בצד הימני בגו או שזה סימפטום של חרדה ולחץ? תודה,אני

12/06/2007 | 19:40 | מאת: ד"ר עודד זמורה

אני שלום, בכל אחד מהמרכזים הרפואיים הגדולים בישראל, וגם ברוב המרכזים היותר קטנים, ישנם כירורגים, גסטרואנטרולוגים ואונקולוגים היודעים לטפל היטב במחלתך. קצת לחץ בצד הימני של הגב יכול להגרם מסיבות רבות, רובן פשוטות ולא מסוכנות, אך אם יש החמרה כלשהי עדיף בכל זאת להבדק.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה