תולעת בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/06/2007 | 16:39 | מאת: lulu

שלום רב רציתי לוודא דרכך האם מדובר בתופעה של תולעים בקיבה מאחר ואני נמצאת בחו"ל ואין לי אפשרות לעשות בדיקה רפואית כרגע. אתמול חשתי דגדוג קל בפי הטבעת ולאחר בדיקה מצאתי תולעת אחת (!) מחוץ לפי הטבעת (בצורת חוט לבן דק באורך חצי ס"מ). פרט לכך לא סבלתי מסימפטומים אחרים כלשהם. אפילו עשיתי בדיקה עצמית בצואה ולא הבחנתי בדבר. האם אכן מדובר בתופעה של תולעים בקיבה ? אם כן האם ישנה תרופה שאני יכולה ליטול אותה ואינה מחייבת מרשם רופא? תודה על העזרה.

06/06/2007 | 16:58 | מאת: lulu

לידיעתך עשיתי 5 בדיקות צואה עצמיות ולא נמצא דבר. נא תשובתך הדחופה.

08/06/2007 | 19:03 | מאת: ד"ר עודד זמורה

ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה עקב השתתפות בכנס מקצועי. תאורך אכן מחשיד מאד לתולעים, והטיפול בהן הוא באמצעות תרופות מרשם. מומלץ למצוא דרך לפנות לרופא.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה