סימנים ראשונים לאבצס?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

28/05/2007 | 15:39 | מאת: אילן

דוקטור נכבד הנני חולה קוליטיס לאחר כריתת מעי גס ויצירת פאוץ בימים האחרונים החלו לי כאבים עמומים בישבן כ 8 סנטימטר בערך מפי הטבעת ללא נפיחות או חום מתפקד כרגיל האם זה סימנים ראשונים לאבצס או סתם כאבי שריר ברגל ימין עקב הגברת הקצב במכון כושר? תודה על תשובתך אילן

30/05/2007 | 20:24 | מאת: ד"ר עודד זמורה

אילן שלום, אין לי כמובן דרך טובה לענות על שאלתך מבלי לדעת את פרטי מחלתך וניתוח שעברת (למשל מתי הוא בוצע), וללא בדיקתך. ממליץ שתפנה לכירורג/ית המנתח/ת לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה