דחוף!! מצטער על הבוטות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/05/2007 | 19:23 | מאת: ק

חבר שלי החלק להקיא לפני חודשים כל דבר שהוא אוכל (אפילו מיצים) וכתוצאה מכל מיני בעיות הגיע למרפא צבאית רק אחרי חודשיים במצב שאיבד הרבה מאוד משקל (הוא כבר לא יכול ללכת באופן עצמאי) כנראה שלא היו בעבר נושאים של בולמיה- וזה לא נראה כמו בולמיה. ברגע שהוא אוכל משהו לאחר 5 דקות הוא מקיא את הכל- מה יכולות להיות הסיבות- האם אפשר להציל אותו ולאיזה מומחה טוב ניתן לפנות. אם אפשר לענות כמה שיותר מהר כי העניין בוער ודחוף תודה מראש

30/05/2007 | 20:10 | מאת: ד"ר עודד זמורה

ק שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה. לפנות לגסרואנטרולוג בהקדם האפשרי. מאחל לו בריאות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה