הפרשות לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/02/2020 | 18:18 | מאת: לימור

שלום, עברתי ניתוח טחורים ופיסורה לפני חמישה שבועות ועדין יש לי הפרשות וצואה שיוצאים ללא שליטה (אני עם טיטול). רציתי לדעת כמה זמן זה עוד אמור להמשך? תודה מראש, לימור

שלום, זה אמור להתחיל להשתפר בשלב זה. חשוב שתפני לבקורת אצל הרופא המנתח.

22/07/2022 | 04:00 | מאת: לאחר ניתוח

היי לימור אני באותו מצב כמו שלך כרגע לאחר ניתוח עם הפרשות צואה לאחר נטילת נורמלקס לריכוך הצואה רציתי לשאול מתי ההפרשות פסקו? והאם לקחת משהו מונע שלשול? ואיך התמודדת עם הבצקת תודה על המענה

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה