בעייה בסוגרים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/02/2020 | 16:23 | מאת: ד.

שלום אני לאחר ניתוח טחורים בשיטת ליגשור התקופה הקשה עברה ונראה שהכל חזר לשגרה חוץ מבעייה מטרידה אחת.. לאחר כל צאייה עלי להתנקות מס פעמים במהלך היום. האם הדבר קשור בפגיעה בסוגרים או מבנה פי הטבעת? מה עושים ואיכן נבדקים תודה

זה תלוי כמה זמן עבר מהניתוח. הטחורים עוזרים קצת בהחזקת הצואה ולכן כריתתם לעיתים יכולה לגרום לטונוס מעט ירוד בהשוואה לקודם לכן. זה בד״כ מסתדר עם הזמן, בכל מקרה פנה להיבדק ע״י הרופא המנתח.

12/02/2020 | 21:45 | מאת: ד.

מהניתוח חצי שנה המנתח טוען שאם אני מרגיש טוב מליפני הניתוח שאפסיק לחשוב על בעיות אחרות🤨

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה