שערה הפוכה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

29/01/2020 | 19:03 | מאת: ארד

שלום רב, השאלה ששאלתי לפני מספר ימים כנראה נמחקה, אשאל בבקשה שוב. לאחר הליך של ניקוז אבסס. יש צורך בניתוח. היינו בחוו"ד אצל שני רופאים. האחד טוען כי משאיר את המקום פתוח והמקום נסגר לבד והריפוי נעשה מבפנים החוצה. ממוחה שני טוען שיש לסגור ולטפל ע"פ הוראות וכך זה לא יחזור. שני הדעות השאירו אותנו מבולבלים- מה הכי טוב לעשות? אשמח לוו"ד שלישית כדי לעזור לנו להחליט על סוג הניתוח. מה נכון יותר לעשות? מה מומלץ?

אין הכי טוב. יש הרבה אפשרויות, וזה תלוי מקרה , ותלוי שיקול דעתו ונסיונו של הכירורג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה