אבחנה של כפל עור סמוך לפי הטבעת.

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

25/01/2020 | 19:22 | מאת: חסוי.

אז ככה. תקופה של כ-חצי שנה פחות או יותר שחשתי מדי יום לאורכו של היום תחושת גרד סמוך לפי הטבעת ובפי הטבעת. לא מתבייש להרחיב ולהגיד שזה היה בנוסף מזרז תהליך היציאות של הצואה. אך לפעמים מגירודים אגרסיבים זה היה גורם כנראה לאודם אך לכאבים. כמו של פציעה שטחית שכזאת. מעולם לא הסתכלתי על זה וחשבתי שזה טבעי, אולי מ-זיעה וכו'. אבל גם לאחר מקלחות זה היה קורה. בכל אופן לפני כ-שבוע שמתי לב שנוצרה לי מין בליטה כזאת בין האשכים לפי הטבעת. בליטה שאיננה ניתנת לגירוד, כמו פצע רגיל. אך הבליטה כאבה נורא בזמן מגע. לאחר מספר ימים הכאב הלך ופחת אך בכל זאת הלכתי לראות רופא מומחה לעור ומחלות מין שאבחן את זה כ"קפל עור" ושזה טבעי לחלוטין ואין מה לעשות עם זה יותר מדי מלבד משחה. הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת על כל ה"סיפור" הזה. ובכל מקרה להפטר מהכפל עור הזה. מבחינתי זה לא היה קיים עד לא מזמן אז אין סיבה שאשלים עם העובדה שזה עכשיו יהיה קיים. אגב, הגירודים עדיין קיימים. אשמח לתשובות, תודה !

פנה לבדיקת פרוקטולוג .

26/01/2020 | 19:01 | מאת: חסוי.

אוקיי, אך בכל אופן אפשר לדעת פחות או יותר לפני שאני פונה לפרוקטולוג מה "הבעיה" שיש לי ?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה