אולטרסאונד בטן שנעשה לפני 3 ימים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/01/2020 | 12:40 | מאת: ליאן

דר שלום תודה מראש, בחמישי עשיתי u.s. בטן -(הבדיקה תקינה) בטן עליונה כולל כליות - 6705 כליות ואדרנלים - 6772 שלפוחית השתן - 6715 אאורטה - בדיקת סקר -689, הטכנאית היתה מאד אגרסיבית, לחצה לי כל כך חזק ואני ממש רזה שכמעט הגיע לי לגב , התמקדה במקום מסוים שצרחתי ואמרתי כואב לי אמרה ככה עושים כדי לראות. כמו כן, לפני 4.5 שנים עשיתי את אותה בדיקה. 2 שאלות אליך בבקשה, האם מבדיקה כזאת אגרסיבית וחזקה חס וחלילה בלי כוונה יכול להגרם נזק לאיברים בתוך הבטן, לפוצץ אותם, למעוך, או כל נזק אחר? שאלה שניה האם בדיקת אאורטה שקראתי באינטרנט שעושים רק פעם אחת ואני עשיתי שוב פעם יש בה מסוכנות מסויימת. תודה על תשובתך הכנה וקצת אחרת, אני בלחץ וחרדה בגלל שעד עכשיו הבטן כואבת לי מהבדיקה שלה מה שלא אמור לקרות. תודה שבוע טוב.

אני מעולם לא שמעתי שבדיקת אולטראסאונד גרמה לנזק פנימי.לא חושב שאיי פעם תואר דבר כזה. אין בזה סיכון.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה