דם בצואה ביציאות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/11/2019 | 16:49 | מאת: צ

שלום רב אני בן 30 אני מתנצל על השאלה... שבוע שעבר נכנסתי לשירותים והיה לי סוג קושי להוציא צואה.. בסוף יצא רגיל ועם דם.. שישי שוב ירד דם והיום שוב ירד דם אבל בלי קושי להוציא צואה.. דם טרי.. אין כאבים חוץ מבשרותים בפעולה עצמה. בניגוב ובאסלה עצמה.. האם עליי לבדוק ממה נובע? או שבטוח טחורים? לא מפריע לי בשגרה.. ואני מתבייש לשבר על סה עם רופא וקל וחומר להבדק

אומנם סבירות גבוהה שנובע מטחורים, ובד"כ זה אמור לחלוף מעצמו. אבל מכיוון שעלולים להיות גורמים אחרים, אומנם בסבירות הרבה יותר נמוכה, בכל זאת מומלץ להיבדק ע"י פרוקטולוג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה