החלק הראשון בצואה בצורת אבנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/11/2019 | 01:46 | מאת: נעם

שלום מזה תקופה שאני שם לב שהחלק הראשון בצואה שלי הוא בצורת גושים (כמו אבנים) שמחוברות אחת לשניה. בהמשך יכול להיות אפילו צואה רכה יחסית. אני שותה מספיק, אני פעיל גופנית (אני מע גיל 40), ויש לציין שיש לי יציאות סדירות קבוע מדי יום. איך זה נוצר? האם זה מעיד על בעיה כלשהי במעי הגס/ברקטום? האם זה אומר שאני לא מתרוקן לגמרי ביציאות? והאם זו בעיה? תודה

קשה לומר מה הגורם. ממליץ שתפנה להערכת גסטרואנטרולוג וביצוע קולונוסקופיה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה