אניזמוס ורקטוצלה בינוני

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/11/2019 | 20:08 | מאת: יעל

סובלת מזה כחצי שנה מעצירות חמורה. בדיקת דפקוגרפיה ומנומטריה מצביעות על אניזמוס, רקטוצלה בינוני והיפוטונוס תחושתי. הבלון לא נפלט, הופק rair. אני סובלת נורא! טיפולי בין פידבק לא עוזרים.. אני ממש אובדת עצות. שמעתי על הזרקת בוטוקס, האם מבצעים הליך שכזה בארץ? אני כבר לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות.

כן יש מקומות בהם מבצעים הזרקות בוטוקס לבעיות בתפקוד רצפת האגן. בד״כ יבוצע ע״י רופאי גסטרו המתמחים ברצפת אגן. תוכלי לבדוק במכון בו את מבצעת את הביו פידבק.

16/11/2019 | 18:08 | מאת: יעל

מודה לך מאד על התגובה המהירה. מנסיונך, האם איפול בוטוקס יכול לעזור היכן שטיפולי הביופידבק כשלו?

צר לי, אין לי נסיון בזה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה