הגיינה לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/10/2019 | 21:05 | מאת: יאיר

לאחר ניתוח טחורים שלום וברכה אני לאחר ניתוח טחורים מלא. בשיטת ליגשור. הרופא המנתח טען שאין היצרות והכל תקין. כיום לאחר חודשיים יש לי כאבים בזמן היציאות ללא דימומים. הצרה האמיתית דווקא באה מכיוון ההיגיינה...מס רב של פעמים( במשך מספר שעות)לאחר כל ריקון, עלי לבצע ניקוי עקב דליפות נוזל צואה/הפרשות אנני מעוניין להיות תחת שמוש פדים באופן קבוע. מניסיון אצל מנותחים.. האם המצב תקין ו עובר לאחר תקופה?והאם הדליפה נובעת מההפרשות של הפצעים או בעיית סוגרים תודה

שלום, קשה לומר בשלב זה, ובוודאי שקה לומר ללא בדיקה מסודרת. חודשיים אחרי ניתוח זה עדיין קצת מוקדם להעריך, ובהחלט סביר שהמצב ישתפר בהדרגה עם הזמן. לכן אם נבדקת ע״י המנתח ולא נמצאה בעיה אזי אני מציע בשלב זה להמתין ולהמשיך מעקב אצל פרוקטולוג.

16/10/2019 | 09:09 | מאת: יאיר

שלום ד'ר מתשובתך לא הסקתי האם זו תופעה מוכרת/מדווחת עיי מנותחים. בברכה

לא ממש שכיח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה