נגעי עור/בשר חיצונים סביב פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/10/2019 | 18:17 | מאת: אור

שלום רב, למעלה מ10 שנים אני "סובלת" מבליטות/גושים של בשר סביב פי הטבעת. הם אינם כואבים/מגרדים אך בהחלט הם מפריעים לי מאוד מאוד מאוד אסתטית והיגיינית. זה נראה מזעזע והדבר משפיע על הבטחון העצמי שלי וויתרתי על יחסים ואינטימיות. לפני מספר שנים פניתי לפרוטולוג דרך קופח אך לדבריו הדבר הוא אסתטי בלבד היות ולא מדובר טחורים. לצערי לא מצאתי אף פלסטיקאי שיוכל לעזור לי בנושא שכזה וכך אני נשארת.. יש רופא כירורג שכן אוכל לפנות אליו ? האם נגזר עלי להשאר כך? אני ממש מיואשת...

כנראה שמדובר בקפלי עור ואם אכן כך אז אכן זה בעיקר עניין אסטטי. אין אומנם המלצה רפואית להסירם אך במידה ואת מעוניינת בהסרתם מבחינה אסטטית אזי ניתן לבצע זאת תוך ידיעה שהתוצאה האסטטית עלולה להיות לא מושלמת. ההסרה תבוצע בכל מקרה ע״י כירורג פרוקטולוג ולא פלסטיקאי. הפורום אינו מפנה לרופא כזה או אחר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה