כמין גוש בשר קטן שגיליתי בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

08/10/2019 | 01:03 | מאת: אברהם

שלום. אני בן 21, ולאחרונה שמתי לב לבליטה חיצונית כמין עינב של בשר בפי הטבעת. לא גדול, העובי שלו קצת קטן מעובי של מקל אוזניים, ואורכו כסנטימטר. בעבר הרגשתי מספר פעמים אי נוחות בפי הטבעת אבל אני לא בטוח שזה היה משהו חריג שדורש התייחסות. גם יצא לי שראיתי דם על הטישו, אבל לא כמויות גדולות. לדעתי זה בגלל שהטישו פצע את פי הטבעת. מה גוש הבשר הזה יכול להיות? הוא לא גורם לכאבים כלשהם. זה שווה התייחסות בכלל?

זה יכול להיות קפל עור מעובה, ויכול להיות גם דברים אחרים. צריך לראות כדי לאבחן בוודאות ולכן עלליך לגשת לבדיקת פרוקטולוג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה