דם רב במתן צואה באופן חד פעמי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/09/2019 | 17:24 | מאת: שאלה

שלום רב, מה יכול להיות הגורם לדם רב (מאד) בעת מתן צואה באופן חד פעמי? ביציאה אח"כ כבר לא היה (אני בת 20) האם יש ענין גדול ללכת לבדיקה רפואית?

שלום, ייתכן כי הייתה יציאה מאןמצת במיוחד שעוררה טחור פנימי שדימם או גרמה לדמם מהטראומה. במידה ואכן כך היה והדמם לא נשנה והיציאות תקינות כעת והאירוע היה חד פעמי אז אומנם כנראה שבזה מדובר. אך במידה וחוזר דמם מינימלי או שהדמם אירע למרות יציאה תקינה מומלץ ללכת ולהיבדק.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה