החלמה אחרי ניתוח בקע וסיבוכים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/09/2019 | 16:47 | מאת: אלונה

שלום דוקטור אמא שלי בת 73 עברה ניתוח תיקון בקע אחרי ניתוח אחר השתחררה מבית חולים במצב טוב ואחרי כמה ימים הרגישה מתיחות בבטן ובטן התנופה נוסעיו לבית החולים ורופא הוציא נוזלים אדומים מהבטן דרך הבטן ואמר שזה נוזלים והם צריכים לבן להפסק עם הזמן ונתן אנטיביאוטיקה 10 ימים ואמר שלא צריך לעשות כלום אבל בינתיים אצל אימא יש כואבים והנוזלים יוצאים מהתפר האם צריך עוד פעם לנסוע לבית חולים או לחכות עוד קצת תודה על תשובה

שלום אלונה. מצד אחד זה צפוי שהנוזלים יצאו בין התפרים. שאלת החזרה לבית החולים תלויה במספר דברים - האם היא מרגישה רע יותר? הם יש לה חום? כאבים חזקים? במידה וכן אזי עליה לשוב. אם סה"כ יש מגמת שיפור בהרגשתה, ללא חום ללא הקאות, הנוזלים הם צלולים אזי אין סיבה למהר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה