אי שליטה על פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/09/2019 | 11:25 | מאת: רחלוש

בלידתי האחרונה לפני 25 שנה היתה בעיה והיה לי קרע בלתי מבוקר נאלצו להוריד אותי לחדר ניתוח כדי לתפור אותי באיזור פי הטבעת ,, עברו שנים וכעת יש לי בעיה בשליטה על צואה לא תמיד - לעיתים משיעול בבוקר או הצעטשות יכולה להיות יציאה בלתי מבוקרת או אוכלת משהו וחייבת לרוץ לשירותים קשה לי להתאפק ולא תמיד יש לידי בנמצא - אני דיי נואשת ועצובה- לא הייתי רוצה לעבור ניתןח ממש לא , האם יש עוד דרכים לעזרה!???? לאיזה רופא בכלל לפנות שמומחה לענין!?? בבקשה תשובה בהקדם 🙏

שלום, ישנם עוד דרכים כגון ביופידבק ופזיוטרפיה של רצפת האגן והתאמה של הדיאטה. לכן לצורך הערכה ראשונית מציע לך לפנות למרפאה לרצפת אגן (רופאי גסטרו המתמחים ברצפת אגן). בד״כ יש מרפאות כאלה במכוני הגסטרו בבתי החולים הגדולים. שם יעשו הערכה ראשונית של תפקוד הסוגרים שלך ויראו אם ניתן לעזור באופן לא ניתוחי.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה