8שבועות אחרי ניתוח starr

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

30/08/2019 | 03:25 | מאת: יוכי

עברו 8 שבועות מהניתוח. עברתי אותו באופן פרטי באסותא עם אמירה מפורשת שהניתוח קל ללא כאבים וחוזרים אחרי שבועיים עוד חודש לתיפקוד מלו. כבר פעם 3 מאושפסת בבית חולים הדימום מאסיבי אין צפי מתי היציאות יהיו תקינות טלא כל חצי שעה עם דימום. כל הבדיקות עד כה תקינות. הפעם הוחלט לאשפז אותי בבלינסון לברור מעמיק טלהציע אופציה לבדיקה בהרדמה. אם זה קשור עברתי קלונוסקוםיה ליפני שנתיים והכל תקין. מה יכולה למצוא בדיקה בהרדמה ומה ניתן לעדות בדרכ כשהיציאות מתמשכות במהלך כל היממה ולא מאפשרות שום תפקוד נורמלי

אני מניח שהדימום קשור בניתוח. בדיקה בהרדמה מאפשרת לרופא להסתכל על איזור הניתוח באופן מלא וברור ולראות אם יש בעיה שניתן לתקן. לדעתי בהחלט יש לבצע את הבדיקה בשלב זה.

06/09/2019 | 21:34 | מאת: יעל

היי יוכי גם אני אחרי ניתוח סטאר מ2014. אשמח לשוחח 0542103155

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה