טחורים מבחינה אסתטית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/08/2019 | 08:57 | מאת: שני

שלום רב, אני בת 35, יש לי טחורים שיצאו בשנתיים האחרונות לאחר תקופה של עציריות שחלפה. הם לא מדממים ולא כואבים. אבל מבחינה אסתטית הם מונעים ממני מלפתח קשר רומנטי. אני מאוד מתביישת. האם אפשר להעלימם ולחזור אחורה למצב שהיה לי פי טבעת ללא טחורים? תודה רבה.

כן, הפתרון הכי טוב לטחורים חיצוניים הוא ניתוח להסרתם. חשוב לדעת שיש תקופת התאוששות לא קלה מבחינת כאבים אחרי הניתוח. בכל מקרה ראשית עלייך להיבדק עי פרוקטולוג מומחה כדי לאשש האבחנה ולהחליט על דרך הטיפול הטובה ביותר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה