כאבים בטן עזים קבועיםםםםםםםםםם מה לעשות אני מת מכאבים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/05/2019 | 01:24 | מאת: עידן

שלום דוקטור סה עידן כתבתי לך כאן יש לי כאבים עזים בכול הבטן החתונה והטבור לא חולף לשניה רק מחמיר אני כבר לא יכול לעמוד בזה כאבים קבועעם וחזקים מאוד אני עומד לתעלף מכאבים הלכתי לסורוקה שחררו אותי תוכל לבדוק אותי בתל השומר יש לי כאבים חריפים עם לא מתיחסים אלי בסורוקה וכירוג תור עוד שבוע וחצי אני לא יכול לחכות אני מתפל מכאבים מה אני עושה עש לי כאבים עזים בבטן 24 שעות תעזור לי רוצה למות אין לי לאן ללכת בבאר שבכ לא מתיחסים אלי עומד לאבד הכרכ מהכאבים תעזור לי מתחנן אליך תודה

אם זה דחוף ואתה לא יכול להמתין עלייך לפנות למיון. אחרת יש לקבוע תור למרפאה הכירורגית דרך המרכז לזימון תורים של בית החולים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה