ציסטה במפשעה קטנה ולא מזוהמת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/05/2019 | 17:18 | מאת: יסמין

ציסטה במפשעה: עשיתי בדיקת צוואר הרחם שהתשובה תהייה בעוד חודש , יש לי ציסטה קטנה הרופאה אמרה רק שהיא תגדל יהיה אפשר לנתח .. השאלה שלי היא לא יכולה לרדת לבד ולהיות קטנה חייה ניקוז??

לא ניתן לומר בוודאות. ייתכן שתיקטן ותיעלם , ייתכן שלא תשתנה, וייתכן שתגדל. קשה לומר בלי לבדוק ולראות בדיוק במה מדובר.

17/05/2019 | 19:31 | מאת: יש לי בעייה

אם היא גודלת אפשרי להשאיר אותה ככה .. זה לא מפריע ?? ולא מסוכן ??

שוב,קשה לומר בוודאות בלי לבדוק אותך אבל אם מדובר בציסטה תת עורית אז זה לא מסוכן. אפשר להשאיר כל עוד זה לא מפריע לך.

17/05/2019 | 20:02 | מאת: יש לי בעייה

מוצאים את זה בהרדמה כללית ??

אפשר גם מקומית. תלוי איפה זה בדיוק.

17/05/2019 | 20:33 | מאת: יש לי בעייה

אתה עושה את הניתוח הזה?? איך אפשר לדבר איתך ??

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה