2 עד 3 פעמים בשבוע כבר 15 שנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

10/04/2019 | 21:21 | מאת: דוד

בן 21. בריא מאז שאני זוכר את עצמי אפילו בגיל 5-6 היה לי 2 עד 3 יציאות בשבוע לפני שנה בצבא שמעתי מאחד הרופאים שזה נחשב מעט, אז התחלתי לאכול יותר ירקות (5-6 ביום) , דגנים, לשתות הרבה בהמלצתו אבל שום דבר שאני עושה לא משפר את המצב, 2 עד 3 פעמים בשבוע (פעם 2 פעם 3) אין לי שום כאבים משום סוג, תחושה של עצירות, או קושי ביציאה נהפוך הוא, היציאות קלות מאוד מהירות מאוד (וגדולות מאוד) זה רק עניין הכמות פעמים נטו יכול להיות שזה פשוט תקין? שיש אנשים שלא בשירותים כול יום, זה מאוד מלחיץ אותי העניין

שלום דוד. נכון, אצלך זה תקין. יש אנשים שלא יוצאים כל יום וזה עדיין בסדר. 2-3 פעמים בשבוע זה עדיין בגבול הנורמה ולא צריך להילחץ מזה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה