פענוח PET CT לצורך אבחון סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/02/2019 | 13:35 | מאת: רחל

שואלת לגבי בעלי, בן 66. מעבר לזיהוי סרטן הערמונית צויינו גם האבחנות הבאות: קישרתי לימפה בשרשרת איליאקלית משותפת מימין קוטר עד 0.4 ס״מ מדגימה קליטה בעוצמה עד 3. הממצא חשוד לפיזור נודלי. מוקד עשיר ב Psma בצלע 3 מימין, ללא ממצאים מורפולוגיים ברורים בחתכי CT, חשוד גם לתהליך משני במוח העצם. אודה להתייחסותך,

שלום רחל, הממצאים הנ"ל מתייחסים וקשורים לסרטן הערמונית. סרטן הערמונית אינו בתחום המומחיות שלי. עלייך לפנות לאורולוג. רפואה שלמה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה