תופעה מוזרה ולא מובנת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/09/2017 | 11:55 | מאת: ליז

שלום יש לי שאלה קצת מוזרה ומביכה. כבר מספר שנים שאני שמה לב שלאחר עשיית צרכים וניגוב מתפתחת לי בליטה ענקית באזור פי הטבעת. אין לי עצירות. אני חושבת שזה בגלל ניגוב. אציין שכשאני נוגעת בזה זה נראה כאילו אפשר לפוצץ אותה. אשמח לדעת מה זה יכול להיות  צירפתי תמונה (סליחה)

07/10/2017 | 21:34 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ליז שלום, לצערי לא הצלחתי לראות את התמונה. ממצא כפי שאת מתארת יכול להתאים לבעיות שונות באיזור פי הטבעת, כולל טחורים חיצוניים, טחורים פנימיים צנוחים, ועוד. לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. אם התלונה פוגעת באיכות חייך, מומלץ לפנות (עם התמונה) לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה