שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/09/2017 | 07:14 | מאת: מישהי

שלום נוצר לי לפני חצי שנה חור (ממש חור שאני יכולה להכניס רבע זרת) מתחת לעצם מעל פי הטבעת ומתחת לעצם הזנב. אני לא מרגישה את זה אבל בשבועיים האחרונים זה מגרד מאוד ולא נעים זה גם רטוב. מה זה יכול להיות? תודה

07/10/2017 | 21:30 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, ממצא כפי שאת מתארת יכול להחשיד לסינוס פילונידאלי או לפיסטולה סביב פי הטבעת, אך ישנה אבחנה מבדלת ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה