כאבים בבטן תחתונה צד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/09/2017 | 08:53 | מאת: אריק

כבר כמה ימים שאני סובל מכאבים בבטן התחתונה מצד שמאל מהי האבחנה?? מה מומלץ לעשות ???לאכול??? לשתות??? ומה דרך הטיפול היעילה לשכך את הכאבים ?

16/09/2017 | 13:05 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אריק שלום, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. ממליץ לפנות לרופא ליעוץ, ובכל מקרה של החמרה ניכרת של הכאב, כאב מלווה בחום וכד לפנות לחדר המיון.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה